Levering & Retournering

De huurprijzen op onze website zijn exclusief BTW en op basis van zelf bij ons afhalen in Wintelre (bij Eindhoven).

Uiteraard is het mogelijk om door ons te laten bezorgen en ophalen. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u in het winkelmandje aangeven of u het zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen.

Transportkosten
De transportkosten bestaan uit een starttarief en een kilometerprijs. Het starttarief is € 4,95 excl. BTW. De verdere transportkosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. De kilometers worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 5513 NL naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).

* Het is verplicht op verzoek een legitimatiebewijs te tonen bij de huur van een machine.

Na gebruik
U kunt de machine(s) terug brengen bij ons filiaal in Wintelre of weer laten ophalen via onze transport service.(zie transportkosten)

Borg
Wij vragen bij elke machine een borg. Indien u deze borg via iDeal of PIN betaald heeft dan storten wij deze borg binnen een week weer terug (in de praktijk vrijwel altijd de dag na het inleveren of die dag daarna).

De ingeleverde machine(s) worden gecontroleerd op eventuele schade(s), mankementen, brandstofniveau(s) etc. In 99% van de gevallen storten wij de borg zonder enkel probleem terug. Viezigheid op de machine(s) is geen probleem, maar in uitzonderlijke gevallen zijn we soms genoodzaakt bepaalde kosten in rekening te brengen. Denkt u hierbij aan de volgende gevallen:

- Als er een onderdeel  van de machine(s) afgebroken is.

- Een scheur in een  beschermkap

- Een lager brandstofniveau dan bij uitgifte

In dit geval zullen wij de brandstof en/of reparatiekosten met de borg verrekenen. Eventuele extra kosten boven het borgbedrag worden apart door ons aan u in rekening gebracht.