Over ons

U kunt bij ons terecht voor aankoop, reparatie en keuring van machines. Ook leveren wij bos-, tuin- en parkgereedschappen, veiligheids- en werkkleding.

Ons bedrijfsbeleid is vooraal gericht op het aangaan van langdurige klantrelaties. Dat is dan ook de reden dat wij alleen A-merken in ons assortiment hebben. Wij zijn u van dienst bij de aankoop, maar wij adviseren ook m.b.t. onderhoud van het artikel, zodat een langere levensduur gewaarborgd is.

Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken waaronder Husqvarna, Honda, Felco, Bahco, Eliet en Ferrari en daarnaast importeur van Matabi drukverstuivers. 

In de afgelopen ruim 40 jaar zijn dan ook veel particulieren en professionele gebruikers, waaronder gemeenten, instellingen, hoveniers etc. tot onze vaste klanten gaan behoren.

Thuis gekomen en niet 100% tevreden = Geld terug!!

In onze showroom in Wintelre vindt u onze artikelen overzichtelijk opgesteld.
Onze verkopers adviseren u graag bij de keuze voor uw aankoop. Zij zullen de tijd nemen om alle zaken onder het genot van een kopje koffie met u door te nemen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, ook als u voor iets kleins komt. Naast een uitgebreide uitleg is een demonstratie van een machine ook mogelijk.

In onze werkplaats kunt u terect voor het repareren, onderhouden en keuzen van uw machines en gereedschappen. Onze mensen zijn in het bezit van een VCA 1 en/of 2 certificaat, goede technische vakkennis en veel ervaring..

LeCoBa biedt niet alleen zijn producten en diensten aan, maar volgt ook het gebruikersproces van zijn klanten. Dit om de kwaliteit en de service op een zo hoog mogelijk niveau te houden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u op enige wijze op- of aanmerkingen heeft vernemen wij dat graag.

Het LeCoBa team staat voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag op onze website of in onze winkel.